Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad kaka i micro

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Dela matfettet i mindre bitar, lägg i en skål och täck med plastfolie, smält på full effekt i 11/2 min. Vispa ägg och socker pösigt,blanda samman mjölet, kakaon och vaniljsockert, rör ner blandningen i äggsmeten. Vänd till sist i matfettet. Häll smeten i en rund glasform ca 27 cm i diameter, grädda kakan på full effekt i 8-10minuter. Låt kakan svalna och låt stå kallt tills den skall serveras, skär i portionsbitar och sikta över florsocker. Servera med mjukrörd glass eller grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.