Gillar du choklad och kokos så prova den här kakan.
Instruktioner
- Vispa ägg och farin pösigt. Blanda farinsocker, vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Vänd ner i smeten tillsammans med margarinet. Bred ut smeten i smord och sockrad långpanna, 30 x 40 cm och grädda choklad-kokos-rutorna i nedre delen av ugnen i 200° i ca 20 minuter.
- Blanda samman samtliga ingredienser till smeten i en gryta och sjud under under vispning till en krämig smet. Bred smeten över chokladbottnen och grädda choklad-kokos-rutorna i ytterligare 10 minuter. Låt svalna. Skär i rutor. Dofta eventuellt över lite florsocker vid serveringen. Choklad-kokos-rutorna går bra att frysa.
Publicerat den
21 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för den goda kakan det gåt verkligen hem här. Mvh Linda
Går dessa att frysa in? :)