Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad-kokosrutor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Gillar du choklad och kokos så prova den här kakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och farin pösigt. Blanda farinsocker, vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Vänd ner i smeten tillsammans med margarinet. Bred ut smeten i smord och sockrad långpanna, 30 x 40 cm och grädda choklad-kokos-rutorna i nedre delen av ugnen i 200° i ca 20 minuter.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser till smeten i en gryta och sjud under under vispning till en krämig smet. Bred smeten över chokladbottnen och grädda choklad-kokos-rutorna i ytterligare 10 minuter. Låt svalna. Skär i rutor. Dofta eventuellt över lite florsocker vid serveringen. Choklad-kokos-rutorna går bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LindaPortos 1 juni 2008

    Tack för den goda kakan det gåt verkligen hem här. Mvh Linda

  • Gaen 3 maj 2009

    Går dessa att frysa in? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.