Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad muffins med choklad kräm på

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Jätte goda muffins som blir goda även utan krämen på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Vispa socker och ägg poröst. Blanda alla torra ingredienser i en separat bunke. Häll ner de torra ingredienserna och smöret i ägg blandningen. Klicka i en matsked i varje form.
  3. Blanda vispgrädde, socker och honung i en kastrull. Låt det koka upp. Bryt chokladen i en bunke och häll i smöret.
  4. Häll sedan i den varma blandningen och rör om tills chokladen löst upp sig.
  5. Låt de svalna, ställ sedan in det i kylskåpet så det stelnar och blir fastare.
  6. Bre sedan över chokladen på muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.