Från 25 år gammal Allas Veckotidning. Goda!
Instruktioner
- Vispa ägg och strösocker pösigt. Blanda vetemjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner det. Låt margarinet smälta i det kokande vattnet och rör ner det i chokladsmeten.
- Häll chokladsmeten i en bakpappersklädd liten långpanna, ca 20x30 cm. Grädda kakan på näst nedersta falsen i 200º i ca 20 minuter.
- Låt ananaskrosset rinna av. Blanda övriga ingredienser till fyllningen i en kastrull och låt sjuda upp under omrörning.
- Fördela ananaskrosset över chokladkakan och bred kokossmeten ovanpå.
- Öka ugnsvärmen till 225º och grädda kakan ett steg högre upp i ugnen, ytterligare ca 10 minuter.
- Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor.
Publicerat den
24 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur stor burk krossad ananas ska det vara
Hej! Det ska vara en liten burk krossad ananas. Kram Annras