Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad-och apelsinpannacotta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Godast blir det med den apelsinsmakande chokladen, men du kan även ta en annan god mörk choklad och riva i lite apelsinskal. 6.5 viktväktarpoäng per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden.
  2. Smält chokladen i mikron 1-2 minuter, häll den i kaffegrädden. Tillsätt sockret och vispa till en slät smet.
  3. Krama vattnet ur gelatinbladen och smält dem i lite av den varma gräddblandningen. Rör ner gelatinblandningen i resten av gräddblandningen.
  4. Tillsätt yoghurt och rör om.
  5. Häll upp i 6 portionsformar och ställ kallt i ca 2 timmar.
  6. Rosta mandeln i torr panna till en fin gyllenbrun färg.
  7. Servera pannacottan med björnbär och rostad mandel på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.