Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och banantårta

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Choklad- och banantårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda med övriga ingredienser. Klä en plåt med kanter (25 x 35 cm) med smort bakplåtspapper. Häll i smeten. Grädda kakan i 250 graders ugnsvärme cirka 5 minuter. Gör ytterligare en sats under tiden.
  2. Dela kakorna tvärs över. Fördela den blandade fyllningen mellan bottnarna. Bred grädden över "taket" och dekorera med frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.