Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och gräddkolarutor

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Choklad och gräddkola i en samma kaka. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbrödet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Krossa gräddkolorna och rör ner krosset.
  3. Grädda i 25-40 minuter, längs ned i ugnen.
  4. Glasyren: Smält smöret. Blanda hushållsfärgen med grädden och aromen, häll i smöret. Tillsätt florsockret och rör om.
  5. Bred ut glasyren över kakan då den svalnat. Garnera med chokladspån eller efter egen fantasi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.