Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och hallonmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jättegod till ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hallon och muscovadosocker i en kastrull och låt sjuda i ca 15 minuter. Skumma om det behövs.
  2. Ta bort kastrullen från plattan och smält i grovt hackad choklad.
  3. Låt marmeladen svalna något och häll sedan upp den i desinficerad glasburk med lufttätt lock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 1 juli 2008

    Denna gjorde jag i julas efter att ha sett Leilad jul. Vi tyckte väl den var sådär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.