Muffins med hallon.
Baka dem i en muffinsplåt eller i stora muffinsformar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°.
- Blanda samman mjölet med kakao, bakpulver och socker i en skål.
- Smält matfettet. Vispa samman ägget med mjölk.
Tillsätt det smälta smöret. Rör ner allt i mjölblandningen. Rör till en jämn smet.
- Vänd försiktigt ner de djupfrysta hallonen, men spara några till garnering och rulla dem i lite strösocker.
- Fördela smeten i smord muffinsplåt eller i muffinsformar.
Lägg de lättsockrade hallonen på toppen.
- Grädda mitt i ugnen ca 18-20 minuter eller tills kakorna känns torra.
- Låt kakorna svalna och sikta lite florsocker över dem strax innan de ska serveras.
De går bra att frysa.
Publicerat den
3 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Älskar muffins, denna muffinsen ska jag garanterat prova mig på :)