Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och hallonmuffins med nougat- och kokostäcke.

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda och mäktiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret/margarinet och vispa ner detta i smeten. Tillsätt vaniljsocker, salt, kakao, vetemjöl och hallon.
  3. In i ugnen i ca 25 - 30 min kolla med en sticka så de inte är för kladdiga, men de ska inte heller vara helt torra.
  4. Smält nougat över ett vattenbad och dra på muffinsen. Toppa med lite cocos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.