Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och jordgubbsmarmelad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här Tvätta, rensa och skiva jordgubbarna.
  2. Blanda jordgubbar och muscovadosocker i en kastrull och låt sjuda i cirka 15 minuter. Skumma om det behövs.
  3. Ta bort kastrullen från plattan och smält i grovt hackad choklad.
  4. Låt marmeladen svalna något och häll sedan upp den i desinficerade glasburkar med lufttäta lock

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 29 juni 2012

    Väldigt rinnig marmelad med skarp smak av choklad, trots att jag bara använde 100 g choklad. Nästa gång tar jag mindre choklad och mer jordgubbar samt tillsätter någon typ av förtjockningsmedel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.