Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och jordnötsskorpor

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Jättegoda skorpor med choklad och jordnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret mjukt tillsammans med strösockret. Rör i ett ägg i taget och blanda till en jämn smet. Blanda mjöl med bakpulver och vaniljsocker. Rör ner mjölblandningen i smöret och knåda ihop till en deg. Hacka jordnötterna och chokladen ganska grovt och knåda in i degen. Dela degen i fyra delar och rulla ut varje del till en rulle. Lägg rullarna med jämna mellanrum på en plåt klädd med bakplåtspapper, och platta till dem lite. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 25 min.
  2. Låt dem svalna lite och skär dem sedan i tjocka skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.