Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad-och kokos drömmar

 
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör 100 g rumsvarmt smör med 1 dl strösocker. Rör i 1 ägg, 1 dl kokosflingor och 50 g riven mandelmassa. Blanda 3½ dl maizena majsstärkelse med ½ tsk bakpulver och ½ kakao. Vänd ner detta, rör till en deg. Forma en avlång rulle, skär den i 35 bitar.
  2. Forma bollar, doppa dem i kokos och lägg på plåt med bakpapper.
  3. Grädda mitt i ugnen på 200 grader 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.