Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och kokoskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40-60 portioner
Skriv ut

Den här kakan är en god blandning mellan chokladbrownie och kokoskaka. Den är mäktig, så skär i små bitar. Passar både som dessert och till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Klä en ugnslångpanna med bakplåts- papper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner det samt det smälta smöret i ägg- och sockersmeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen 15 min.
  2. Blanda samman alla ingredienser till kokostäcket i en kastrull. Låt smeten sjuda 5 min under omrörning.
  3. Fördela kokossmeten jämnt över botten och sätt in i ugnen igen. Grädda ytterligare 15 min eller tills kokostäcket är gyllenbrunt. Låt svalna helt innan den skärs i bitar. Kakan kan frysas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dfgh4567 1 mars 2011

    En kanongod kaka!! Blev hela familjens favorit kaka. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.