Den här kakan är en god blandning mellan chokladbrownie och kokoskaka. Den är mäktig, så skär i små bitar. Passar både som dessert och till kaffet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°. Klä en ugnslångpanna med bakplåts- papper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner det samt det smälta smöret i ägg- och sockersmeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen 15 min.
- Blanda samman alla ingredienser till kokostäcket i en kastrull. Låt smeten sjuda 5 min under omrörning.
- Fördela kokossmeten jämnt över botten och sätt in i ugnen igen. Grädda ytterligare 15 min eller tills kokostäcket är gyllenbrunt. Låt svalna helt innan den skärs i bitar. Kakan kan frysas.
Publicerat den
19 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En kanongod kaka!! Blev hela familjens favorit kaka. :)