Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och kokoskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En riktig konditorikaka med vit choklad och kokos!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kokosflingor och vatten. Låt stå i fem minuter, under tiden smälter du smör och choklad i vattenbad eller mikrovågsugn.
  2. Blanda sedan ihop alla ingredienser och häll upp i en smord och bröad springform med löstagbar botten (ca 22 cm).
  3. Grädda kakan i 200 graders ugn i 11-12 minuter, tag ut och låt den stå i kylen och stelna ett par timmar, innan ni äter kakan. Servera med syrliga bär och vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.