Har än inte hunnit med att göra detta recept men låter och ser smaskigt ut.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter. Klipp ut ett runt papper av bakplåtspapper och lägg det i botten av formen.
- Blanda alla ingredienser till botten, häll smeten i formen, jämna till ytan och sätt in formen i mitten av ugnen i 12 minuter.
- Ta ut kakan och låt den svalna.
Hacka chokladen och lägg den i en bunke.
Koka upp grädde och honung. Tillsätt smör och häll den varma blandningen över chokladen. Rör till en jämn tryffel.
- Häll tryffeln över kakan och strö över rostad kokos. Låt kakan stå kallt över natten.
Garnera med körsbär.
Publicerat den
11 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god och uppskattad av alla familjemedlemmar och vänner!
Funkade inte alls! Blev en sörja som aldrig ville stelna. Har ni glömt någon ingrediens??