Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och kokostårta

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Har än inte hunnit med att göra detta recept men låter och ser smaskigt ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter. Klipp ut ett runt papper av bakplåtspapper och lägg det i botten av formen.
  2. Blanda alla ingredienser till botten, häll smeten i formen, jämna till ytan och sätt in formen i mitten av ugnen i 12 minuter.
  3. Ta ut kakan och låt den svalna. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och honung. Tillsätt smör och häll den varma blandningen över chokladen. Rör till en jämn tryffel.
  4. Häll tryffeln över kakan och strö över rostad kokos. Låt kakan stå kallt över natten. Garnera med körsbär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • chokladcookie 11 oktober 2008

    Mycket god och uppskattad av alla familjemedlemmar och vänner!

  • Serendipity89 6 februari 2009

    Funkade inte alls! Blev en sörja som aldrig ville stelna. Har ni glömt någon ingrediens??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.