Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och mandelmuffins

 
  • Serverar: 22 portioner
Skriv ut

Mycket goda

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Rör matfett och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda ner kakao, vanillinsocker och salt. Tillsätt till sist vetemjöl och bakpulver och rör smetenslät. Fy bakformar av aluminium till 2/3 med chokladsmet. Grovriv mandelmassan och strö denna över formarna. Grädda muffinsarna i ca 12 minuter. Eventuellt behöver de täckas i slutet av gräddningen för att mandelmassan inte ska bli för mörk. Hacka den vita blockchokladen grovt och strö den över kakorna medan de ännu är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.