Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och mockamousse

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 15 minuter
Skriv ut

Smarrig efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten.
  2. Blanda lätt crème fraiche, Kesella och kaffe i en kastrull.
  3. Låt blandningen bli varm, men utan att koka, medan du rör i florsocker och den rivna chokladen tills det smälter.
  4. Ta upp gelatinbladet ur vattnet och smält i en kastrull på svag värme med ½ matsked vatten. Rör ner i chokladblandningen och häll upp moussen i sex små skålar, glas eller koppar. Låt moussen stelna i kyl ett par timmar. Garnera med vit riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.