Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och nötbrownie

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept från Allt om Mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smält smör och choklad på svag värme. Låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Rör ned mjölblandningen i den ljumma chokladsmeten och vänd ned äggvispet.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnssäker form, ca 20x25 cm. Häll i smeten och strö på grovhackad choklad, nötter och mandel. Grädda mitt i ugnen 25 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten. Låt kallna i formen.
  4. Förvara i kyl till serveringen, när du skär upp kakan i portionsbitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.