Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och nötklubbor

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Vaniljfudge hittar man i lösgodisplocket. Laga gärna i förväg och förvara svalt i lufttät burk. Perfekt julgodis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka pistage- och jordnötter samt fudgen. Smält chokladen över vattenbad.
  2. Lägg ut 10 grillpinnar på bakplåtspapper. Slå en matsked choklad på varje grillpinnetopp, strö nötblandning i chokladen. Låt stelna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.