Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och päron pudding

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Super gott!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret, och låt svalna lite. Vispa ägg och socker till vitt skumm. Tillsätt övriga torra ingredienser, och sist smöret. Rör i hop allt till en jämn smet. Häll i en smord och bröad eldfast form. Fördela de skurna päronen i smeten. Grädda mitt i ungnen ca. 30-40 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mrex3m 5 september 2008

    Kan du lägga upp en bild, det låter väldigt gott

  • tire 6 september 2008

    Tyväär har jag ingen bild. Ska försöka komma ihåg att ta en nästa gång jag gör denna gudomligt goda paj. Man kan med fördel servera lite grädde eller vaniljglass till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.