Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och pecankaka

 
Skriv ut

Super!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°C. Häll i alla ingredienserna fram till bikarbonatet i en kastrull och låt koka några minuter. Ställ kastrullen åt sidan och låt svalna. Lös sedan bikarbonatet i lite varmt vatten. Blanda ner bikarbonatet med nötterna i den svalnade smeten. Sikta i mjölet och rör med en slev tills det är ordentligt mixat.
  2. Häll smeten i en smord och mjölad form med löstagbar kant. Grädda i mitten av ugnen i ungefär 45 minuter. Stjälp upp och låt svalna på galler. Smält chokladen tillsammans med smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt grädden och rör till en slät smet. Låt svalna innan det breds över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.