Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och pecannötcookies

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Ljuvliga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader.
  2. Rör smör, farinsocker, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt med elvispen i en skål. Tillsätt äggen ett i sänder och blanda ordentligt.
  3. Blanda nötter, choklad, mjöl, bakpulver, salt och kakao i en skål. Rör ner mjölblandningen i smeten.
  4. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Ge kakorna utrymme för de jäser upp under gräddningen. Hur många kakor det blir beror på hur stora klickar du gör. Cirka 2 msk blir stora, fina cookies. Platta till smeten något.
  5. Grädda kakorna i mitten av ugnen, ca 15 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.