- Serverar: 40 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Detta är ett recept på en sorts skorpa kan man säga, fast med choklad i, det är mycket mumsigt till en kopp kaffe!
Instruktioner
- Rosta pekannötterna i ugnen på ca. 175 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna och grovhacka dem. Låt ugnen stå på.
- Blanda ihop mjöl, socker, nötter, kakao, bakpulver och salt. Häll i oljan och rör samman. Vispa upp två av äggen och blanda det med smeten. Det är nästan lättast att knåda till en deg. Är den för torr kan man ta i lite mer ägg.
- Dela degen på två och rulla ut som tre limpor på en plåt, tryck till dem så de blir lite platta.
Pensla med det tredje ägget. Sätt in i plåten i mitten av ugnen och grädda i cirka 30 minuter.
- Ta ut plåten och skär limporna i lika stora delar bitar. Vänd över dem så att de ligger på sidan.
Grädda i ytterligare 15 minuter. Låt svalna på galler.
Publicerat den
25 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott, detta receptet kommer jag att använda många gånger. Tack
Mamma Mia vilka goda biscotti!!!
this was yummy. even my husband liked it. thanks, Monika