Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och pekannötbiscotti

(3 kommentarer)  
Choklad- och pekannötbiscotti Choklad- och pekannötbiscotti
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är ett recept på en sorts skorpa kan man säga, fast med choklad i, det är mycket mumsigt till en kopp kaffe!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pekannötterna i ugnen på ca. 175 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna och grovhacka dem. Låt ugnen stå på.
  2. Blanda ihop mjöl, socker, nötter, kakao, bakpulver och salt. Häll i oljan och rör samman. Vispa upp två av äggen och blanda det med smeten. Det är nästan lättast att knåda till en deg. Är den för torr kan man ta i lite mer ägg.
  3. Dela degen på två och rulla ut som tre limpor på en plåt, tryck till dem så de blir lite platta. Pensla med det tredje ägget. Sätt in i plåten i mitten av ugnen och grädda i cirka 30 minuter.
  4. Ta ut plåten och skär limporna i lika stora delar bitar. Vänd över dem så att de ligger på sidan. Grädda i ytterligare 15 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • goldcamilla 27 mars 2008

    Mycket gott, detta receptet kommer jag att använda många gånger. Tack

  • Cossimossi 19 december 2008

    Mamma Mia vilka goda biscotti!!!

  • baltapele 22 november 2010

    this was yummy. even my husband liked it. thanks, Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.