Krämig och kladdig bakelse med sötsyrliga tillbehör, blir en perfekt avslutning på en god middag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Smält smöret. Hacka nötterna grovt. Blanda mjölet med vaniljsocker, kakao och salt. Rör ihop ägg och socker - vispa inte. Blanda ner mjölblandningen och smöret. Vänd ner nötterna. Sätt formarna på en plåt och klicka ner smeten i formarna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 8 minuter.
- Ananassallad:
Skala och skär ananasen i tunna skivor eller små tärningar. Riv det yttersta skalet av limen och pressa ur saften och blanda med sockret. Rör om då och då tills sockret löst sig. dela och pressa i passionsfrukterna.
- Glass:
Låt glassen tina lite. Vispa den mjuk och vänd försiktigt ner lime curd.
- Ta ur chokladbakelsen ur formen och servera med limecurd glass, ananas och passionsfrukt. Garnera med mynta.
Publicerat den
15 december 2016
Liknande recept
Skriv kommentar