Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och vaniljbitar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-5 portioner
Skriv ut

Smarrigt till de flesta tillfällena! :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och choklad i vattenbad, dvs i en skol över kokande vatten, eller smält i mikron. När allt har smält, rör du i socker och vaniljsocker. Rör så äggen och mjölet med resten. Häll smeten i en smord form, gärna fyrkantig.
  2. Grädda i ugnen i ca 30 min i 180 grader. Kakan ska vara lite kladdig! Låt den svalna och skär i önskat stora kvadrater.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Linna5 24 maj 2012

    Hur stor är en kaka blockchoklad? Jag bor i Frankrike och här är det lika vanligt med 100 g som med 200 g...

  • Sofie92 24 maj 2012

    Det ska vara en på 200 g :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.