Gott i kvadrat! Det är praktiskt och lätt att baka i långpanna. Dessa saftiga chokladrutor får ett extra lyft av vaniljglasyr och chokladströssel.
Glutenfria
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda smält smör och mjölk och rör ner det i äggsmeten. Rör ihop vaniljsocker, kakao, bakpulver, fiberhusk och mjölmix. Blanda ner det i smeten och rör om till en slät smet.
- Bred ut smeten i en långpanna, ca 27x32 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen i 20-23 minuter.
- Blanda ihop alla ingredienser till glasyren. Anpassa mängden vatten så att konsistensen blir bredbar. Bred ut glasyren över kakan och strö över strössel. Skär kakan i rutor när glasyren stelnat.
Publicerat den
11 mars 2015
Liknande recept
Skriv kommentar