Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och vinbärsrutor

 
Skriv ut

Lätt och snabbt. Bra att ha i frysen. Går att variera med andra bär eller sylt, med eller utan kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Lägg i sockret och rör om. Tillsätt äggen och blanda väl. Sikta sedan ner vetemjöl, kakao och vaniljsocker.
  2. Smeten hälls i bakplåtspappers klädd långpanna. Lägg därefter i vinbären.
  3. Gräddas mitt i ugn i 175 grader 25-30 minuter. Lät kakan kallna under plåten. Skär sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.