Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden, slå den över chokladen och rör tills det är helt smält. Låt det svalna något och blanda sedan försiktigt i yoghurten. Rör tills det blir en helt slät smet. Slå upp i portionsskålar. Låt det vila i kyl i minst 2 timmar. Lägg på valfri frukt innan servering.
  2. Tips: Dekorera med nötter eller citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Gunjoh 19 december 2008

    Tack det verkar ju jättegott det måste jag prova. Gunjoh

  • Pirkko 31 december 2008

    Gjorde den här till julen och den var Jätte Gott !! Tack för receptet. Jag ger 5 poeng.

  • frucaos 11 januari 2009

    Mums! Lagom blandning av sött och friskt. Enda nackdelen är väl att portionerna är rätt små, för oss efterrättsälskare ... Men mycket lätt och snabb att tillaga, ett pluss. Bra efterrätt att bjuda på!

  • WeraBerggren 11 mars 2009

    Jätte god efterrätt, mums, smarrigt! Snabb och lätt att göra! 5:a från mig.

  • SwedKuba 11 mars 2010

    Lätt och gott!! tack för receptet!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.