Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och yoghurtmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Peter och Jonnas choklad och yoghurtmousse receptet kommer från TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa limen och blanda ihop med sockret.
  2. Smält blockchokladen (smidigast är att göra det i en minut på full effekt i micron).
  3. Blanda chokladen med limesaften. Blanda i yoghurten tills färgen och konsistensen känns skönt moussig.
  4. Häll smeten i portionsformar. Ställ formarna i frysen i minst en timme. Ta ut formarna en kvart innan servering.
  5. Lägg på några hallon på varje form. Strö över finhackad färsk mynta samt florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.