Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad semifreddo

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden, slå den över chokladen, rör till allt löst sig och kyl. Vispa äggulorna med 25 g socker till en lätt och luftig smet, vispa sedan i Mascarpone, chokladgrädde och honung. Vispa maräng på äggvitan och 60 g socker. Vänd ihop smet och maräng, slå upp i portionsformar eller en brödform. Frys i minst 6 timmar och servera tillsammans med frukt och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.