Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad snittar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Gammalt recept. Fortfarande lika goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla ingredienserna till en smidig deg. Dela den i fyra bitar och rulla ut till längder. Lägg på bakpapper.
  2. 2. Pensla med vatten och grädda i 220°C 3-5 minuter.
  3. 3. Sänk värmen till 175°C och grädda ytterligare 15 minuter. Pensla med vatten en eller två gånger under gräddningen.
  4. 4. Skär i 2 cm breda, lite sneda, bitar med vass kniv medan längderna ännu är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.