Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladapelsinrutor med passionfruktsglasyr

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mums till många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt apelsinjuicen.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  4. Glasyr: Rör ihop alla ingredienser till en slät glasyr, och bred ut den över kakan då den svalnat. Garnera med valfritt strössel eller chokladspån.
  5. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • veraj 9 februari 2009

    var hittar man passionsfruktsarom?

  • lece 7 september 2009

    Passionsfruktarom och massa annat, bla olika sorters strössel kan man beställa på : www.borgebykryddgard.se

  • lece 21 oktober 2009

    De blev riktigt goda och vackra med den orange glasyren. Tog mej friheten att ladda upp ett foto.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.