Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbakelse

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jag älskar choklad...baka och servera dem direkt. Innehållet i bakelserna ska vara flytande när de är färdiga.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader Smält chokladen tillsammans med det flytande margarinet Vispa i hop ägg, äggula och siktat florsocker till en slät massa. Blanda ner massan i chokladsmeten Blanda till sist ner mjölet, bakpulvret och den siktade kakaon. Tillsätt lite i taget under omröring. Smörj metallformar och sikta kakao i formarna. Skaka ur överflödig kakao. Spritsa den färdiga smeten i formarna. Grädda chokladbakelserna på plåt i mitten av ugnen i 5-6 minuter. Innehållet i bakelserna ska vara flytande när de är färdiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.