Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbananmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Choklad och banan i ett! MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör rumsvarmt matfett och socker pösigt. Tillsätt äggen ett i taget och vispa mellan varven. Häll i vattnet. Blanda i mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet.
  2. Skiva bananerna och blanda ner det mesta i smeten, men spara en halv banan.
  3. Skeda upp smeten i dubbla muffinsformar. Tryck eller lägg i resterande bananskivor.
  4. Grädda mitt i ugnen i 175-200 grader ca 20 minuter eller tills de känns färdiga.

Kommentarer (2)

  • Olsis 28 oktober 2009

    Detta låter gott, man får alltid bananer som blir liggande liksom. Anders

  • app_syl1 7 januari 2010

    Hej ! Provade detta igår och tyckte det blev jättegott, hittade det i en tidning. Men nu när jag skulle lägga upp det så fanns det redan. Det jag gjorde var att bara ta 1½ tsk bakpulver och det gick jättebra, för jag tycker det låter mycket med 1½ dl Malin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.