Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbars med nötter och frön

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Denna gudomliga chokladhistoria kom till under en vistelse i Frankrike. Välj chokladen med omsorg, det spelar nämligen stor roll för slutresultatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att klä en avlång brödform med smörpapper. Strö gärna kokos i den smörpappersklädda formen så blir det ett strössel på kakan.
  2. Koka upp vatten i en kastrull på spisen. Ställ en rostfri bunke över kastrullen. Bryt ned chokladen i bunken och rör tills den har smält.
  3. Rör sedan ned grädde och övriga ingredienser. Vänd ihop och ös sedan upp i den smörpappersklädda formen. Ställ kallt ett par timmar.
  4. Servera i små bitar som godis efter maten eller till en kopp kaff e eller te.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.