Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiscotti

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Klassiska italienska mandelskorpor med mörk choklad.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg och socker i en bunke. Hacka chokladen i grova bitar och blanda hacket med lite av mjölet. Blanda ner bakpulvret i mjölet och tillsätt sedan lite i taget till ägg- och sockerblandningen tills dess att smeten blir jämn. Vänd i chokladhacket i degen. Forma nu degen till tre stycken rullar tjocka som femkronor. Lägg dem på en bakplåt försedd med bakplåtspapper. Pensla rullarna med ägg och grädda dem i mitten av ugnen i 190 grader i 10-15min eller tills de fått en brun yta. Skär upp sneda bitar medans rullarna fortfarande är varma. Man kan ifall man vill även doppa biscottisarna i choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.