Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiskvier

 
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

De goda, men ack så pillriga att göra, biskvierna kommer här i ett långpannerecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal mandeln, blanda med florsockret. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och blanda det med mandelsockret. Bred ut på bakpapper i en långpanna. Grädda i 175 grader i 10 min.
  2. Vispa ingredienserna till smörkrämen till en slät smet. Bred ut på mandelbottnen när den svalnat. Ställ kallt. Smält chokladen med oljan och pensla på den stelnade smörkrämen. Ställ kallt igen och skär kakan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.