Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiskvier

(1 kommentar)  
  • Serverar: 28 portioner
Skriv ut

Underbart goda!! Smälter i munnen....

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Finfördela mandelmassan i en matberedare eller riv den. Blanda den med sockret och äggvitorna. Vispa allt till en pösig smet.
  2. 2. Spritsa eller klicka ut smeten till små runda kakor, ca 4 cm i diameter, på bakplåtspapper. Låt demstå på plåten ca 30 min i rumstemperatur.
  3. 3. Grädda mandelbottnarna mitt i ugnen i 175º cirka 15- 20 min. Låt dem kallna på plåten och lossa dem försiktigt.
  4. 4. Rör matfettet, florsockret och vaniljsockret till en pösig smet.
  5. 5. Tillsätt äggulorna, en i taget.
  6. 6. Smaksätt smörkrämen med arraksextrakten.
  7. 7. Bred krämen på kakornas undersida. Forma krämen med en bordskniv så att den får en mjuk rundning. Ställ kakorna ca 30 min i kylskåpet eller 15 min i frysen så att de blir riktigt kalla.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 10 december 2007

    Vilka läckra bakverk.Hur goda som helst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.