Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiskvier

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 60-70 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

Lätta att göra. Klicka ut en plåt i taget och grädda, då sjunker de inte ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Alla ingredienser röres ihop till en jämn smet.
  2. Klicka ut en rågad tesked av smeten på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Gräddas i 175 grader ca 12 min - 15 min (de ska vara lite ljusbruna). Lossa dem från plåten när de svalnat.
  4. Vispa ihop smörkrämen till en jämn smet. Bred på krämen när kakorna är kalla.
  5. Smält blockchokladen (går bra i mikron) och doppa ner kakorna så att det täcker smörkrämen

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • krillex 6 februari 2009

    dom var riktigt goda

  • nalta_eljest 30 november 2009

    Lite pillrigt att göra, men väl värt besväret! Inte alls så krångligt som jag befarade =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.