Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiskvier med jordnötscrème

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Njut av dessa chokladbiskvier som har kraftig chokladsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 170°.
  2. Smält choklad och smör i ett vattenbad, rör noggrant under tiden. Låt det svalna något.
  3. Vispa socker och ägg i en bunke till en fluffig massa. Blanda mjöl, kakao och bakpulver i en skål. Rör ned äggvispet i chokladen och sikta därefter i mjölblandningen.
  4. Forma kulor, ca 1 msk smet och lägg på bakplåtspapper.
  5. Grädda kakorna i ca 6-8 minuter. Låt dem kallna på galler.
  6. Kräm: Vispa samman florsocker och jordnötssmör och bred det på hälften av kakorna. Lägg ihop dem och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 13 maj 2010

    En riktig godiskaka. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.