Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiskvier med mald mandel

 
Skriv ut

En klar favorit i min familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och mal mandeln. Blanda mandel och florsocker. Vispa vitorna till hårt skum. Rör ner dem i mandelblandningen.
  2. Klicka ut smeten på bakplåtspapper, så stora du vill ha dom. Grädda i ugn i 200 grader ca. 10 min. Låt dem kallna på galler.
  3. Blanda samman ingredienserna till smörkrämen på mandelkakorna. Låt kakorna stå så krämen stelnar.
  4. Smält blockchoklad och kokosfett i vattenbad: Doppa kakorna i chokladen.
  5. Låt kakorna stå kallt innan de serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.