Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbitsmuffins med nonstoptopping

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Riktigt lyxiga muffins som är enkla att göra och lika omtyckta av både barn och vuxna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 12 stora, amerikanska muffinspappersformar.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa smör och socker smidigt. Tillsätt äggen och mjölken.
  3. Gör en fördjupning i mjölblandningen och häll i äggblandningen. Rör tills allt är ordentligt blandat. Rör till sist ner chokladbitarna.
  4. Fördela smeten i muffinsformar. Strö på nonstop eller smarties. Grädda i 25-30 minuter.
  5. Tips! Man kan använda små muffinsformar. Då måste man använda dubbla formar och grädda i ca 20 minuter. Det blir ca 25 muffins.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maddes08 18 april 2009

    Riktigt smarriga muffins som var JÄTTE goda! Och så enkla att göra =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.