Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbollar med aprikosmarmelad

 
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Jag hade inte aprikosmarmelad hemma så det blev jordgubbs/rabarbermarmelad. Supergott! Vill man lyxa till det riktigt kan använda en extra fin marmelad och en skvätt fruktlikör.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna i en skål och fördela det mjuka smöret däri. Bind ihop blandningen med aprikosmarmelad (eller din älsklingsmarmelad). Forma små kulor och rulla dem i vald garnering. Ställ havregrynsbollarna övertäckta i kylskåp i minst 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.