Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbräck med pecannötter och aprikos

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Detta är en läcker dessert eller en godisbit att njutas med en kopp kaffe efter julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut ett smörpapper på en ugnsplåt. Hacka chokladen. Smält den på svag värme och häll den över smörpapperet.
  2. Strö över pecannötterna och aprikoserna. Låt chokladen först svalna och sedan stelna i kyl. Bryt i bitar och servera som dessert eller till kaffe.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.