Hembakt bröd smakar alltid godast. Här med en touch av choklad. Tillsammans med getost och pinjenötter blir det en god toast!
Instruktioner
- Smula jästen i en bunke, tillsätt lite av vattnet och rör tills jästen är upplöst. Häll i resten av vattnet. Blanda i salt, grahamsmjöl och nästan allt vetemjöl. Blanda i hackade kakaobönor.
Låt degen jäsa i 1 timme.
- Sätt ugnen på 275 grader.
- Baka ut till 4 avlånga smala bröd på mjölat bakbord och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Låt dem jäsa ca 40 minuter.
- Pensla bröden med vatten och grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
- Skär bröden i skivor. Lägg en skiva getost på varje bröd skiva, ringla över lite flytande honung och riven choklad.
- Gratinera i ugnen på grill tills de får en fin färg. Servera med saltrostade pinjenötter.
Publicerat den
12 juli 2013
Liknande recept
Skriv kommentar