Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownie med glasyr

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Låter smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Smält chokladen i mikrovågsugnen eller i vattenbad. Vispa smör och socker poröst och tillsätt vaniljsocker samt de hela äggen och äggulorna. Vispa tills smeten är slät.
  3. Blanda ner den smälta chokladen lite i taget. Rör i bakpulver, kakao och mjöl och vispa ihop smeten väl. Vänd till sist ner kokosflingor och hela valnötter.
  4. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och häll i smeten. Grädda i ca 35 minuter. Testa med en sticka, kakan ska vara lite kladdig. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen. Skär sedan i portionsbitar, ca 16 stycken.
  5. Glasyr: Blanda philadelphiaost, smör, florsocker och rivet citronskal. Bred glasyren på browniebitarna.
  6. Klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.