Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Mmmmm va gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält den 64-procentiga chokladen på låg effekt i mikron. Rör ihop smör och socker. Vispa äggen i en separat bunke. Arbeta in de uppvispade äggen i smeten lite i taget och sedan den smälta chokladen.
  3. Sikta kakaon, vaniljsockret och mjölet i en bunke och vänd ner i smeten. Hacka den mörka chokladen grovt och vänd i den och valnötterna i smeten.
  4. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en fyrkantig form, 24x24 cm, och grädda kakan mitt i ugnen i cirka 30 minuter. Låt kakan svalna innan du skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.