Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownies

 
Skriv ut

Chokladbrownies.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att sätta ugnen på 175 grader och smörj en liten långpanna med lite olja. Mixa sedan hasselnötter fint i en mixer eller matberedare. Tillsätt olja, kakao, smält choklad, ägg, honung och mixa massan slät. Häll över allt i en bunke och rör ner mjölet lite i taget samt bakpulvret och blanda väl. Bred ut massan jämnt på botten av formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt svalna och skär upp i lagom stora browniebitar. Tips; Om kakan serveras vid ett festligare tillfälle är det fint att ringla smält mörk choklad över kakan samt toppa med några valnötskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.