Sätt ugnen på 160 grader.
Smält chokladen i mikron eller i vattenbad.
Vispa smöret och socker poröst, tillsätt vaniljsocker samt de hela äggen och äggulorna.
Vispa tills smeten är slät.
Blanda ner den smälta chokladen lite i taget.
Rör i bakpulver, kakao och mjöl, vispa ihop.
Vänd till sist ner kokosflingorna och hela valnötter.
Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och häll ner smeten.
Grädda i ca 35 minuter.
Testa med en sticka, kakan ska vara lite kladdig.
Tag ut den ur ugnen och låt den svalna i formen.
Skär sedan i portionsbitar, ca 16 stycken.
Glasyren:
Blanda philadelphiaosten, smör, florsocker och rivet citron skal, bred glasyren på browniebitarna.
Klart att servera
Mycket uppskattat bland dem som plundrade kakburken! (Hann aldrig göra glasyren, men det var jättegott ändå!)